Howth Marina -Dublin

Kompassrose i HowthMathandling i HowthDen 26. juli så vi sola så lenge at jeg rakk å ta på bikini for første gang siden Mandal!!! Kanskje den melkehvite hudfargen atter engang kan nærme seg brun, eller i det minste rød?!? Barna og jeg handlet mat (med vår etterhvert mye brukte handletralle fra Strømstad) og var på lekeplassen, mens Frode studerte kart, værmelding og tidevannstabeller med tanke på avreise til Kilmore i morgen tidlig. Det er 85 nm herfra og en lang dagsetappe forbi et beryktet område med sterk tidevannsstrøm rundt “hjørnet” ved Greenore Point og Tuskar Rock.  Vi legger oss på svai i natt og drar ca kl 05.00 i morgen tidlig.Howth sentrumHowth MarinaHowth sentrum er også et velstelt og hyggelig lite tettsted. Vårt inntrykk av Irland hittil er veldig bra, bortsett fra det fordømrade været da…. I Howth Marina er det god og stabil internetttilgang med trådløst nettverk i havna inkl i havneavgiften. Vi snakket med Besse på Skype i går kveld og bestemor og bestefar i Trysil i dag. Det er bare å konstatere at det akkurat nå er mye varmere i Trysil enn i Dublin… Med unntak av en kort samtale med Sten i Tempest i Carlingford, er det første gang vi skyper på turen. Med forhåpentligvis litt bedre internett fremover vil vi prøve å være flinkere til å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge. Hvis flere av dere får dere Skype, så må dere gi oss beskjed! Howth Marina

3 kommentarer til “Howth Marina -Dublin”


  1. 1 Ole Peter Galaasen

    Hei Tone, Frode, Lina og Elma!

    Det er virkelig morsomt å kunne følge eventyret deres her på bloggen, så fine bilder dere tar!

    Her er det strålende sommer for tiden så vi storkoser oss i sommersolen med Drøbak som ny favoritt-strand. Thea begynner å bli stor, hun holder små foredrag på morgenkvisten og ler masse. Veldig søt er hun.

    Vi gleder oss til å treffe dere i vinter i varmere strøk.

    Masse klemmer fra Tonje, Thea og Ole Peter (Skype: ole.peter.galaasen)

    PS. Kremt: “… Kilmore i morgen tidlig. Det er 85 nm herfra og en lang dagsetappe …” Jeg tviler på at det er snakk om en nanometer :)

  2. 2 Hanne L S

    Hei igjen

    Jeg er på skype hanne.lund.stansbury. Jeg skal forsøke å skype dere om et par timer, da skulle det være morgen hos dere. Hilsen igjen fra San Diego.

  3. 3 Elisabeth

    Hei alle fire. Nå er dere sikkert i Kilmore og vel så det.. Godt å lese at ulltøyet er forlatt og bikinien funnet fram. Dere har sikkert fått med at det i Norge har vært supersommer i over en uke, men nå ser den ut til å være på hell. I Vestliveien var det tropisk storm i natt, masse lyn og torden og regnvær som virket som høytrykkspyler.. Thomas og jeg jobber litt nå, men reiser til Kina i slutten av neste uke. Det blir spennende. Skal hilse fra de tre andre i familien, klem fra Elisabeth

Skriv en kommentar