31. januar, Vi takker dere alle for det gamle året og med et ønske om et godt nytt år. Takker for alle fine kommentarer for året som har gått.

5 kommentarer til “31. januar, Vi takker dere alle for det gamle året og med et ønske om et godt nytt år. Takker for alle fine kommentarer for året som har gått.”


  1. 1 Egil Jonassen

    Kjære alle sammen, vi vil også takke for det gamle året og ønsker dere et velsignet Godt Nytt År, vi ser frem til å følge dere videre i året som kommer og dere vil fremdeles være i våre bønner.
    Beste hilsen fra Tullen og Egil.

  2. 2 Svenn

    Hei igjen ! Da var vi hjemme fra Juleferie, og benytter anledningen til å ønske dere alle et veldig godt og begivenhetsrikt år, med mange spennende opplevelser ! Hilsen alle i Bjerkealleen

  3. 3 Mareno

    Godt Nytt År Bjarne m/crew!!!

    Har hatt mye moro og glede av dine notater her på siden, vedrørende alt som har skjedd, samt opplevelser m.m… Legger merke til måten du skriver på, og den er spennende, samt den gir “leseren” mange fine følelser på Deres vegne..

    Jeg må uansett berømme din genuine forståelse for nåtidens lingvistikk og etymologi…Din særegne måte på å bruke syntaksen i forhold til semantikken!!! Det aller beste og storartede er forøvrig bruken av denotasjon av ord og setninger, samt kasus her er både nominativ som akkusativ om hverandre..(”,) Genialt!!! Her er det sjelden sett ellipse i din fremføring av nevnte emne innen bruk av vårt språk..(”,)”,)

    Siste avsnitt har også betydning i forhold til første avsnitt.. Men dette er mest ment som en “oppgave” til deg og fruen ved mindre hektiske eller aktive dager… Her er det brukt en mengde fremmedord, som dere kan pusle sammen til et “oversatt” folkelig avsnitt..))

    Lykke til, og gled dere med leken av overnevnte ord..(”,)

  4. 4 Emily

    Thought it wol’ndut to give it a shot. I was right.

  5. 5 Tayten

    Boy that rellay helps me the heck out.

Skriv en kommentar