8 . Oktober, i havn

Vi har ankommet Porto Santo etter fire døgn på havet, Siste døgn med mye utfordringer som vi kommer tilbake senere. Vi trenger nå litt mat og hvile melder at alt er vel med mannskap og skipper.

4 kommentarer til “8 . Oktober, i havn”


 1. 1 Kari-Anne

  Godt å høre at dere er ov er. Spent på å lese om turen. Vi er i Agadir. Her er det utrolig bra.

 2. 2 Rolf

  Det er godt dere ikke dro direkte ut på den store Atlanteren og heller valgte å starte med korte etapper som ble lengre etter hvert. Det gir nyttig erfaring, skjønner jeg. Ellers har Sissel og jeg bestilt tur til Gran Canaria i november. Håper det passer å møtes da.

 3. 3 Arne

  Fint og høre at dere har kommet over, håper alt er bra med hele manskapet.Nå er det ikke tvil om at dere er havseilere det er sikkert!!. Vi venter i spenning på beretningen om overfarten.

 4. 4 marion , hasse , hans-magnus og thea :-)

  Hei på dere alle.
  Godt å høre at mannskapet er friskt og at det er gjestemannskap - som det høres ut har hatt det bra.Det er utrolig trivelig å lese bloggen deres - vi er på ferie hver gang vi - og så mange fine steder vi “lærer” om. Fortsett med det. Her hjemme er høstferien tilbakelagt med masse regn og vind - men nå skinner solen. Vi gjør oss klare for sol og varme om 3 uker - og håper vi får til et treff på Gran Canari. Mange klemmer og hilsner og god tur videre - det blir vel nok et langseilas før det ankrer opp på Gran Canari.

Skriv en kommentar