Portosin

Tidleg oppeEndeleg var det tid for å komme seg nedover Spanias kyst for å søkje sol og varme! Vi har no segla frå La Coruna til Portosin. For å kunne komme inn ca samtidig med dei andre båtane, samt medan det fortsatt var lyst, kasta vi loss klokka 06:00 Vi vart møtt av store dønningar men fint vær. Utover dagen la dønningane seg, og været vart enda finare! På turen nedover passerte vi mellom anna Europas vestlegaste fastlandspunkt.

AnkerdramBåtane som gjekk i lag valgte litt forskjellige overnattingshamner, men vi slo følge med EmBlem og Amor Fati til Portosin og hadde ein hyggeleg “bryggeankerdram” som ein fin avslutning på ein fin dag.

Rusk i propellenNår vi kom inn til hamna og skulle manøvrere for å legge til, følte vi at noko var galt med båten. Vi hadde ein vibrasjon og rar oppførsel som ikkje har vert der før. I dag tidleg vart difor førstestyrmann purra tidleg for å sjekke tilstanden under medan kapteinen tok seg av viktig papirarbeid med hamnemyndigheita. For å gjere ei lang historie kort, det er mange fiskebruk å køyre slalom mellom langs kysten av Spania. No er det eit mindre ;-)

5 kommentarer til “Portosin”


Skriv en kommentar